Hulp gevraagd

Op de website Archieval is heel veel informatie te vinden over panden, personen, boeken en archieven. Ook de fotocollecties van gemeentearchief Barneveld en Ede kunt u op deze site doorzoeken.

Maar niet iedereen weet goed de weg te vinden in deze grote berg informatie. Wij als makers van deze site kunnen wel denken vóór onze gebruikers, maar niet áls onze gebruikers.
Daarnaast moeten websites voldoen aan strenge eisen van toegankelijkheid voor bijvoorbeeld mensen met een beperking.

We zoeken mensen die het leuk vinden om ons te helpen om de website te verbeteren én nieuwe functionaliteiten en wijzigingen te testen. Wij overleggen met u of wij u ontvangen in het Raadhuis van Barneveld of Ede, of dat u thuis kunt testen. Naar verwachting zullen we hooguit enkele keren per jaar van uw hulp gebruik maken.

Wilt u zich hiervoor aanmelden of heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar gemeentearchief@ede.nl en wij nemen contact met u op.