Open Monumentendag zaterdag 14 september 2019

Het landelijke thema van de Open Monumentenda 2019 is dit jaar ‘Plekken van Plezier’. In de Gemeente Ede is dit thema vanwege ruimere mogelijkheden omgezet naar ‘Ontspanning en Recreatie’.

Het comité Open Monumentendag gemeente Ede en de deelnemende erfgoedorganisaties nodigen u van harte uit voor een bezoek aan een of meerdere monumenten en activiteiten die op deze dag georganiseerd worden in Otterlo, Lunteren, Ederveen, Ede en Bennekom.

Download hier de folder (pdf) (482 KB) voor het programma-overzicht. Alle activiteiten op deze dag zijn gratis toegankelijk.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u een van de volgende websites raadplegen:

Meer weten over de landelijke Open Monumentendag? Ga dan naar www.openmonumentendag.nl